contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pesto, Papagali, Petrom

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Seara de remy, pauza de remy, ce mancam? Fireste paste cu varianta ultrarapida de pesto pe care o reiau de cate ori am ocazia sa primesc gratis, model moca, seminte de pin. VArianta e la link, pe scurt, am pus la robot seminte de pin, busuioc, parmezan, usturoi, ulei de masline.

Si am mixat.

Pana au fiert pastele m-am intors la prieteni sa fumam o tigara si povesteam cu mare mandrie ce sos nemaipomenit e asta, am concluzionat ca e bun si gata repede, zic avem sos. Moment in care buf, trosc, uau, bum, poc. Nu mai avem sos. (s-a impiedicat impiedicata si a fugit cu firul mixerului agatat de gat si cu vasul dupa ea).

Din fericire nu pusesem tot uleiul si sosul a ramas in mixer, foarte putin s-a pierdut asa ca, intr-un final, tot am avut fusilli cu pesto.

Acum nu va asteptati la vreo poza artistica intre piesele de remy.

Am o poza speciala pentru niste fete cucuiete, se stiu ele, astept un plin gratis, model moca (vezi sa nu) pentru reclama :D

Iata si cascavalul de care spuneam la omleta de la ciorba de salata:

E facut de o firma de prin Maramures, foarte bun, are gust de stana, de animal, nu de cauciuc ambulant.

Am vrut sa va pozez si eticheta unor mizerii de crenvusti cumparati de al batrn care nu prea vede bine, ceva infect si pe care scria mic de tot ca sunt in membrana necomestibila. Da-o naibi, daca nu imi sarea in ochi manca saracul plastic de, vorba aia, se caca gata ambalat pe urma. Oricum, ca sa stiti sa cascatii ochii, sunt facuti la Vaslui de o firma numita Koket, uitati-va la eticheta bine inainte sa patiti ceva.

Si de final, daca tot e cu distractii si dedicatii, pentru Fane, fara numar, poze cu gagicile care traiesc intr-o stransa armonie, exceptand ca se ciocnesc in lupte aeriene si isi dau capete in gura. Deci draga Fane, totul in regula.

Si daca tot am gatit numai in reluare, chestii banale si vechi, pentru nostalgici, o melodie, apropos de cascaval.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com