contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Picioci Rantaliti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Fireste, o varianta, la botul imparicopitatului din motiv de chef, deci am respectat doar partial ardelenismele pentru ca am mers pe urmele lui Jamie: gata inainte sa te apuci de preparat.

Slide1

Si tot din cauza castravetilor murati s-a intamplat nenorocirea carbohidrata si din graba si executia mai atipica, adica nu am fiert cartoafele, am pus barabulele cu ceapa taiate alandala la foc, sub capac, cu ulei si nitica apa sa faca aburi.

Slide2

Cand au dat semne ca s-au dunstuit indeajuns, am pus si condimentele: boia iute, fulgi de ardei iute si, daca nu e destul de iute, piper. SI asa, de chichi michi si niste chimen, ca ma gandeam la un domn bine din CLuj.

Slide3

Ca sa nu ma obosesc prea tare sa slabesc m-am gandit ca merge si branza si ou, nu? Asa ca am pus cateva cubulete de Halloumi printre cartofi (da, tizo, mai am inca o bucatica mica) si am spart si un ou in tigaie, in uleiul rosiatic.

Slide4

Da, stiu, fara sa posed gaina, bafta crancena sa gasesc oua asa frumoase si proaspete, cu salazuri evidente si galbenus impecabil.

Slide5

Pentru ca ma grabeam am pus capac, deci nu am avut un sunny side up cum imi lace mie, dar am avut soarele in interior.

Slide6

Pacat ca nu-s super bucatar profi ca l-as bate pe J la facut mancare rapida :D Glumesc, daca isi pune mintea, cum ziceam, precis le face mai repede doar cu forta gandului :D

rororo