contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Curcan Umplut Cu Pesto De Rucola Si Migdale

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Piept de curcan umplut cu pesto de rucola si migdale ♥ Delicios

1 piept de curcan
2-3 morcovi, taiati in jumatate pe lungime
3-4 bucati de praz (numai partea alba)
1 cana supa de pui
Pesto de rucola: 4-5 maini de rucola + 3-4 linguri de migdale neprajite + sucul unei jumatati de lamaie + 1-2 catei usturoi + ulei de masline
ulei de masline, fleur de sel, piper proaspat macinat

Incingem cuptorul la 200 grade C. Spalam pieptul de curcan si il stergem bine cu hartie absorbanta. Punem toate ingredientele pentru pesto in blender si le transformam intr-o crema (nu foarte fina). Mie imi place sa simt migdalele crocante :)

 

Taiem 2 buzunare in pieptul de curcan, astfel incat sa il putem umple cu pesto. Il  “invelim” la loc.

In tava punem morcovii si prazul, apoi putin ulei de masline si supa de pui. Deasupra asezam pieptul de curcan, il “imbracam” in ulei de masline si il presaram cu fleur de sel si piper proaspat macinat.

Il coacem la cuptor aprox 45 – 50 minute (dupa 45 minute, intepam pieptul de curcan cu o scobitoare; daca iese un suc rozaliu, atunci trebuie sa mai stea in cuptor). Daca pieptul de curcan devine prea maroniu, punem deasupra o folie de aluminiu, fara a o fixa.

Delicios servit cu sosul si legumele din tava. Pofta buna!
delicioasa.com

©2011 . All Rights Reserved.

. Share and Enjoy: Print Facebook Google Bookmarks email PDF RSS Twitter

Related posts:

  1. Bruscheta cu pesto de spanac & migdale si curcan
  2. Piept de curcan cu busuioc, migdale si lamaie
  3. Curcan cu apio, praz si cimbru verde
  4. Piept de curcan cu cimbru si legume de toamna

 


Articol recomandat de delicioasa.com