contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Fasole Verde, Ardei Gras Si Smantana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
1 piept de pui mai mare.
1 kg fasole verde fideluta.
1 ardei gras rosu.
2-3 feliute de telina.
2 morcovi mici.
jumatate radacina de pastarnac.
1 lingura de ulei de masline.
1 legatura marar verde.
sare,piper proaspat macinat si vegeta fara sare.
Mod de preparare: Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa ce am perpelit bine carnea in ulei,punem legumele(fasole verde fideluta,ardei gras rosu,telina,morcovi,pastarnac) si amestecam in continuare cam 5-6 minute,dupa care punem cam 200 ml apa si bagam la cuptor pentru 40-45 de minute.Cand este gata o putem servi cu 2 sau 3 linguri de smantana pe deasupra si mult marar verde tocat foarte marunt. Pofta buna !!!
Scuze ca am omis fasolea verde fideluta.
Trimisa de Pavaloaia Mirela


Articol recomandat de e-culinar.blogspot.com