contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Legume La Tigaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
  • 1 piept de pui(mai mare)
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 5-6 ciuperci mari
  • 1 ardei gras verde 
  • 1 ardei gras rosu
  • spaghete
  • sos de soia
  • ulei,sare
  • piper,chili
Preparare:
Taiem  ceapa rondele si o punem la calit in ulei.
Taiem  morcovul ,ardeii si radacina de patrunjel fasii foarte  subtiri iar ciupercile cubulete.
Dupa ce s-a calit ceapa (nu trebuie lasata mult, decat pana se inmoaie si devine sticloasa), o scoatem din cratita si o punem deoparte.
Daca mai este nevoie, punem ulei in cratita si adaugam  restul legumelor treptat: morcovul, radacina de patrunjel, ciupercile , ardeii si le calim impreuna.


Legumele nu se prajesc mai mult de 3-4 minute.
Adaugam si ceapa  calita, mai amestecam putin ,le  scoatem intr-o strecuratoare  si le acoperim.

Punem la fiert cateva spaghete.
 Taiem pieptul de pui cubulete .Prajim  cubuletele in acelasi ulei in care am prajit si legumele ,circa 15-20 de minute pana devin aurii.Le condimentam  cu sare, piper si chili apoi le scoatem la scurs .Dupa ce  s-au scurs de ulei, le punem peste legumele calite , le amestecam si le acoperim.
Punem spaghetele intr-o cratita cu o lingura de ulei de masline si 2-3 linguri de sos de soia si sare.Le lasam la foc mediu  aproximativ 2 minute amestecand frecvent.

Punem legumele si carnea pe  o farfurie intinsa si le ornam cu spaghete.
Se serveste cald.
PS. Legumele sunt absolut formidabile!