contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Legume La Tigaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


O reteta rapida si pe placul meu adica cu legume si carne de pui :).

Ingrediente:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 4 rosii
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura otet aromat
  • 4 frunze de busuioc
  • sare, piper,
  • 1 lingurita ierburi aromatice
  • 50g branza mai grasa( daca aveti  puneti parmezan )

Amestecam 4 linguri de ulei cu otetul balsamic si cu busuiocul tocat. Adaugam sare si piper. Vanata si dovlecelul le taiem cubulete, iar rosiile sferturi ( alegeti rosii mai mici). Adaugam legumele la amestecul de ulei si amestecam usor.

Punem legumele intr-o tigaie ( eu am folosit wok-ul ) si le prajim la foc mare timp de aproximativ 10 minute. Eu am mai adaugat 2 linguri de ulei.

Pieptul de pui il taiem in doua si apoi fiecare jumatate in doua pe lungime. Il prajim in 2 linguri de ulei timp de 5 minute pe fiecare parte. Condimentam cu sare. Cand este rumenit adaugam branza amestecata cu ierburile aromatice , acoperim cu un capac si lasam sa stea 2 minute.

Asezam legumele pe o farfurie intinsa si deasupra punem pieptul de pui. Servim imediat.

Reteta este preluata din revista Secretele bucatariei cu modificari.

PP

Articol recomandat de amalia-mylife.blogspot.com