contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Legume şi Caşcaval La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pieptul de pui este o carne uşoară care nu necesită timp mult pentru a fi preparat. Astăzi propun o reţetă de "Piept de pui cu legume şi caşcaval la cuptor". Ingredientele de care avem nevoie sunt:
  • 1 kg piept de pui
  • 125 g caşcaval
  • 6 ciuperci
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verdeă
  • măsline negre
  • 4 linguri sos de roşii
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 1 gălbenuş de ouă
Se prepară astfel:
 Se taie pieptul de pui în felii, se presară sare şi piper şi sos de roşii ( bulion) şi se rade caşcaval pe toată suprafaţa . Amestecăm gălbenuşul şi ciupercile tăiate julien  , ardeii tăiaţi solzişori şi măslinele tăiate în două. Se adaugă compoziţia peste carne şi se uniformizează.Se presară oregano, ceapă şi caşcaval ras şi se dă la cuptor 20 de minute la foc mediu.
Poftă bună!