contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Umplut Cu Sos Pesto Si Mascarpone

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


O reteta deosebita in stil italian combinand sosul pesto, crema mascarpone si pieptul de pui. E o alegere buna pentru o masa speciala, invitatii vor fi cu siguranta impresionati ; )

Reteta mi-a iesit in cale pe blogul lui Teo.

Timp: 40min

Portii: 2


Mod de preparare:

Amestecam mascarpone cu sosul pesto si obtinem o crema.

IMG_0202 IMG_0203


Frecam pieptul de pui cu putina sare si piper. Crestam apoi cele doua jumatati de piept de pui in asa fel incat sa formam un buzunar in care punem crema de pesto.

IMG_0207

Asezam peiptii umpluti intr-o tava unsa cu ulei de masline si ii ungem si pe ei cu ulei.

IMG_0209

IMG_0211

Presaram parmezan deasupra, asezam felii de rosii si dam la cuptorul incins la mediu pentru aproximativ 20-30min pana se coloreaza frumos.

IMG_0224

Noi am servit cu o garnitura de cartofi topiti si cu salata de cruditati.





IMG_0236

N-am ce zice ne-a placut tare mult…

IMG_0252

Pofta buna!

 
Reteta recomandata de: ce-retete-fac=fetele.blogspot.com