contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pilaf Cu Carne De Gaina Si Ardei Copti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Pilaful  cu carne de gaina si ardei copti este o mincare deosebit de satioasa  si gustoasa !
Am pus la bataie  o ceapa, 1 gaina de 1,3 kg, 300 g orez, ulei, 1 kg de ardei copti, sare, piper, boia de ardei iute.

 

 


Am  taiat ceapa, am calit-o in  ulei, am pus carnea,  si am lasat-o pina ce si-a schimbat culoarea, am pus sare, piper, boia de ardei iute, ceva buruieni uscate (patrunjel , marar) am  pus apa  cit sa acopere carnea si  am rasturnat totul in kukta unde a fiert cam 1 ora.
Dupa ce a fiert carnea, am desertat inapoi in cratita si am pus  ardeii copti si macinati, a dat un clocot si  am pus orezul spalat.

 

 



A mai fiert inca 25 de minute, am pus verdeata si  am luat de pe foc, cratita raminind acoperita inca  o jumatate de ora, timp in care  orezul infloreste frumos, absorbind toata zeama.
Poftiti la  masa !


Articol recomandat de danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com