contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pilaf Cu Carne De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O reteta simpla si gustoasa, mereu la indemana cand sunt in pana de idei pentru meniul zilei.

INGREDIENTE:

750 g pulpe pui
200 g orez
700 ml supa de pui
1 morcov mediu
1 ardei kapia rosu mic
1 ceapa
2-3 fire cimbrisor
1 frunza dafin
boabe de piper
sare
4-5 linguri ulei pentru prajit
patrunjel verde pentru servit

PREPARARE:

Pentru inceput prajim pulpele de pui in uleiul bine incins.

Cand acestea s-au rumenit, le scoatem din tigaie si calim, in acelasi ulei, ceapa, morcovul si ardeiul curatate si tocate cubulete mici. Cand acestea incep sa se inmoaie adaugam orezul si continuam sa le calim aproximativ 1 minut.

Punem pulpele de pui intr-un vas termorezistent, adaugam orezul calit cu legume si acoperim cu supade pui fierbinte. Punem cimbrisorul, frunza de dafin si cateva boabe de piper in vas, il acoperim cu folie de staniol si dam vasul la cuptorul preancalzit la 200°C pentru 35 minute.

Il servim cald cu patrunjel verde presarat peste acesta.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook