contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pilaf Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pentru 6 portii: 2 lingurite cu ulei de masline, 1/2 de cana ceapa tocata, 1 catel de usturoi tocat, 2 morcovi (taiati felii), 2 cesti ciuperci(taiate felii), 2 cesti cu spa de pui(light). 1/4 de cana ceapa verde, 3/4 cana orez brun negatit, sare si piper.

Se pune un pic de ulei de masline intr-o tigaie, se calesc ceapa, se amesteca, ca sa nu se arda. Se adauga morcovii, usturoiul  si se mai amesteca 5 minute. Se adauga ciupercile si orezul, se tin pe foc cca 7-8 minute, pana ce nuanta ciupercile se schimba.

Se adauga supa de pui, se da in clocot, dupa aceasta se pune capac la vas si se reduce focul. Se mai tine vasul pe foc, pana ce sosul se absoarbe, cca 45-50 de minute. Se amesteca cu o furculita in mancare, se adauga ceapa verde, se presara sare si piper.

O portie are 174 calorii.


Filed under: Fel principal Tagged: legume bio, legume congelate, legume de toamna, legume emxicane, legume gratinate, legume la cuptor, legume la gratar, legume la tigaie, legume sote, mancare chinezeasca, mancare de cartofi, mancare de ciuperci, mancare de conopida, mancare de fasole, mancare de gutui, mancare de mazare, mancare de post, mancare de praz, mancare de vinete, pilaf cu ciuperci, retete cu pui, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de slabit, retete prajituri, retete pui


Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com