contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pilaf Cu Pipote Si Inimi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Asta trebuie sa recunosc ca e inventia mamei mele. Si pentru ca ea a trebuit sa plece a ramas pe capul meu. Dupa cateva contradictii bineinteles ca am facut ca mine...ce zicea ea parca nu avea logica. Orezul a fost tare gustos dar despre partea de pipote si inimi n-am ce va spune ca nu pot manca asa ceva.
Ingrediente:
1 cutie de pipote si inimi
1 ceapa potrivita
4 ciuperci potrivite
2 cani de orez
sare, piper, ulei
In primul rand am fiert pentru  1 ora pipotele si inimile in apa cu sare. Am luat spuma rezultata la fiert iar daca apa a scazut am completat.
Cand pipotele si inimile erau aproape gata am tocat ceapa marunt iar ciupercile le-am taiat  in 6. Ceapa am calit-o in putin ulei de masline.Cand a devenit translucida am calit si ciupercile.Peste ciuperci si ceapa am adaugat orezul si pipotele si am mai calit 1-2 minute.
Am adaugat apa cat sa acopere si am potrivit de sare si piper.A stat pe foc 15-18 minute timp in care am mai amestecat de vreo doua ori.L-am lasat acoperit in 15 minute pana l-am servit.
Pofta buna!