contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pisa, Atena, Paris Sau Barcelona? Unde Vrei Sa Te Trimit ?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
barosani si madmoazele e rost de excursii. una pe saptamana la alegere intr-una din destinatiile din titlu. plus 1000 de lei pe zi. plus 3 premii mari a 25.000 de lei. e, va bagati?
tot ce trebuie sa faci e sa mananci neshte chipsuri Lay's si sa ghicesti care e reteta. deja Puya si Cabral au inceput sa dea indicii.


in calificari, echipa Cabral a mizat pe reteta de pizza peperoncini ceea ce s-ar potrivi cu Italia insa juriul ne-a zis ca ne-am apropiat foarte mult dar nu am ghicit exact. poate ai tu mai mult fler. 


certitudini avem: Italia. banuieli sunt: pizza pepperoncini e pe aproape. nu mai ramane decat sa bagi niste chipsuri cu reteta secreta B si sa ghicesti reteta. ia in calcul ca trebuie sa contina si ingredientele astea: rosii, ceapa, branza, patrunjel, piper, ardei iute. 

daca crezi ca te-ai prins intra pe www.retetelays.ro si inscrie-te. apoi fa-ti bagajul si pregateste-te sa alegi: Pisa, Atena, Paris sau Barcelona? 

io as lua clar Barcelona.... sau poate Paris ca e misto pe vremea asta. in Atena e si mai cald ... greu si cu alesu' asta. parca-i mai usor sa ghicesti reteta.