contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pisiciada

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Incep seria postarilor cu pisicile din curtea noastra amarata, veche si saracacioasa de la mare. Si nu numai, ca au avut si caine o saptamana care numai cuminte nu a fost, asadar sa inceapa pisiciada.

Slide1

Ramasesera patru piici, Mitzu, sef de trib si pupilii lui, in numar de trei, una din pisici a fost otravita, alta a disparut si a reaparut dupa o saptamana, deci intai am fost patru.

Cum ziceam, Mitzu, rasfatat si neastamparat care face toate traznaile posibile, in ultimele poze facea pe master Jedi cu fata de masa, in celelalte ma zgandarea pe mine.

Slide2

Cel mai destept pisic din curte, Mitzu, locul intai la pisiciada.

Slide3

Cum el a facut pe supernanny de cand erau pisicii mici, au niste tandreturi de numa’. Aici e cu Albastrita dar si ceilalti se bat pentru gratiile lui.

Slide4

Tigrisorul somnoros.

Slide5

Mentorul si frumoasa lui pupila care va ramane de-a casei, tigrisorii o sa fie dati (cica).

Slide6

Locul doi la pisiciada, Zvastica, poate o mai tineti minte din iunie, macar de unde i s-a tras numele teroristei. Ea a disparut vreo saptamana, aparand acum doua zile slaba moarta si urland de foame, probabil a fost incuiata accidental pe undeva, terorista.

Slide7

Medalia de bronz merge la o pisica din vecini, nu se stie a cui, slaba, vai de steaua ei, clar nemancata, care isi ia bataie de la toate pisicile curtii dar vine cu insistenta la castronelul lor cu mancare, oricata cafteala isi ia.

Slide8

Am incalcat legea junglei si vreo doua zile i-am dat de mancare pazind-o de teroriste, acum stiu ca nu ar fi trebuit, dar o sa se descurce ca si pana acum, nu i-am facut prea mare rau.

Slide9

Patru teroristi pe craca la ora mesei (nu au intrat toti in poza) si la ascutit gheare in prun.

Slide10

Slide11

Si ce face ca cele sase pisici sa se intruneasca in plen? (nu apare Zvastica in poze dar e acolo) O gaina proaspat taiata care este curatata in bucatarie. Stau navala, desi au boabe de mancare, nu rezista mirosului scarbos de gaina oparita si parlita.

Slide12

Si acum sa va spun ispravile Casandrei. La intrarea in curte avem o palma de pamant pe care a crescut o jungla de rosii care mai de care mai mari, mai frumoase si mai straniu colorate, o sa le vedeti in poze, ca in rest, cel putin alea de pe vrej, nu au mai apucat tractul nostru digestiv.

Slide13

Primele doua zile gasim cateva muscate, ba ca tusa batrana e de vina, ba ca cine stie ce animal, ca tusa la anii ei nu are cum sa le muste pe vrej la doi pasi deasupra pamantului, pana acum doua zile cand am prins maimutza la liane. A mancat scroafa toate rosiile pe care le-a prins, ba si pe alea necoapte, le-a rontait partea rosie si lasa partea verde, paguba totala pana ne-am dat seama si pana si-a incasat mama de bataie (bataie la ea inseamna speriat cu un bat sau dat bobarnace peste urechi, se oftica de moare, dar de data asta i-am scapat si un sut in cur destul de zdravan, ca m-a durut pe mine).

Impricinata dupa cafteala. Sau inainte, nu mai stiu.

Slide14

Si alta ocupatie principala, era sa dea atacul la tusa batrana, care la 92-93 cat are e ramolita, uita ca potaia a mancat si asta o teroriza indiferent ce ingurgita baba noastra. Aici ii dadea atacul la mere, asa frumos cadea lumina ca intai am pozat, pe urma am salvat ce se mai putea salva din mar.

Slide1

Si, de final, poza catelei Lizica cea mereu pupacioasa, o gasiti mai mereu prin Eforie, legata ba la terase, ba la magazine, nu stiu, cred ca de cand cu Casi am o atractie pentru cainii negri cu guler alb.

Slide15

Cam asta a fost cu animalutele noastre, alte animale, la malul marii, veti vedea.

rororo