contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piure De Cartofi Cu Curcan (de La 6 Luni)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Desii fetita noastra a inceput sa manance carne de pui de la 5-6 luni, de curand am schimbat cu piept de curcan. Acum are aproape 9 luni, dar mai repetam si din retetele deja gustate, ca sunt delicioase. Am ales aceasta varainta, deoarece nu are colesterol, este chiar fraged si usor de mestecat, iar cel de la Penes Curcanul, ne-a convins prin conditiile excelente de crestere, fara hormoni, chimicale si alte situatii daunatoare sanatatii copiilor. Deoarece ferma lor este in Codlea, iar bunicii locuiesc tot acolo, am avut ocazia sa aflam mai multe despre carnea de curcan si suntem tare multumiti de alegere.

Ingrediente:

  • 100 g piept curcan
  • 1 cartof mediu
  • 1 lingurita smantana
  • 1 praf sare

Se fierbe pieptul de curcan in apa cu sare aprox 10 minute, se spumuieste, se adauga cartoful taiat in 4 si se fierb impreuna inca 20 minute. Carnea se taie marunt cu cutitul, cartoful se paseaza cu furculita si se imnoaie cu zeama in care a fiert si o lingurita de smantana. De la 8 luni este recomandat sa se mareunteasca ceva mai mare ingredientele, chiar daca nu are bebelusul dinti, insa trebuie sa-si formeze masticatia.


Articol recomandat de nonatrif.blogspot.com