contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pizza De Casă Cu Blat Pufos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O pizza făcută în casă este mult mai bună decât cea cumpărată. Îţi poţi pune tu ce vrei în ea, îţi poţi face blatul şi astfel vei avea ceea ce îţi doreşti.Am făcut într-o oră şi jumătate ( cu tot cu coacere) o pizza aşa cum am vrut eu şi cu ce am avut pe moment în casă. Astfel:
Blatul:
  • o cană de apă, sare, o lingură şi jumătate de ulei , 2 linguri de lapte făină cât cuprinde
Le-am pus pe toate într-un bol, le-am amestecat până s-a format un aluat pe care l-am băgat la frigider 40 de minute. Am pus deasupra: şuncă, cârnaţi , brânză, ciuperci, roşii , caşcaval şi le-am băgat la cuptor. Cuptor era încălzit la temperatura de 70 grade. Am scos-o după ce am încercat blatul cu o scobitoare şi am văzut că este făcută.
Se face rapid şi se poate pune pe blat orice vrei tu .
Poftă bună!