contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pizza Fara Aluat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Din ciclul retetelor economice face parte aceasta reteta de pizza fara aluat....cu paine. Cantitatile pt umplutura nu sunt standard.
Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente: felii de paine (eu am avut nevoie de 8 felii-depinde de marimea painii si a tavii in care ati hotarat sa pregatiti pizza), 1 piept de pui, salam, sunca din piept de pui, 1 ceapa, ardei gras, cascaval razuit, zacusca, sare, piper, oregano, putin ulei, masline, gogosar murat, 3 oua, chetchup iute, lapte.
Mod de preparare: mai intai, pregatim umplutura pt pizza. Intro tigaie cu putin ulei, punem la calit ceapa taiata marunt, adaugam pieptul de pui taiat bucati mici, mezelurile si ardeii taiate cubulete. Calim la foc mic pana se frige pieptul de pui, adaugam o canita de zacusca(e optional), adaugam sare, piper, oregano. Cand umplutura este gata, intro tava unsa si tapetata cu faina, asezam feliile de paine indreptate la capete si inmuiate in lapte, cu partea inmuiata deasupra. Peste feliile de paine, asezam umplutura, o nivelam frumos, repartizam uniform cascaval razuit (pe razatoarea cu gauri mici), iar deasupra turnam ouale batute bine, ornam pizza si o dam la cuptorul incins dinainte, coacem cam 15-20 minute. Dupa coacere se portioneaza si se serveste cu chetchup iute.



Articol recomandat de dulcesarat.blogspot.com