contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pizza Festival

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Verisoara mea a fost decisa sa ma scoata din casa, cu gandul de a imparti o saorma pe undeva. Bineinteles am deturnat, daca tot iesim rar, de ce nu la acea pizzerie care te face mereu sa vrei sa revii. Normal ca la Brothers.

Amu ca ne-am intins, ca nu ne mai dadeam plecati, nu conteaza, oricum am descoperit si furat cateva retete ale succesului. Ingredeintele de calitate, da, inclusiv busuiocul proaspat jumulit (pe cati m-am chinuit sa conving ca e cel mai bun, of, of), retetele misto, dar mai ales zambete si mereu buna dispozitie, cu toata munca titanica de acolo. Si stiu ce spun. Plus o chestie pe care nu am mai vazut-o dinainte sa se extinda Shorley: coada la intrare la Bro. Deci se poate si treaba buna, da?

Acum si poze, na, doar nu era sa va las fara. Stiti deja ca bucataria e la vedere si cum va spuneam, busuiocul e proaspat smuls cu brate de otel.

Slide2

Slide1

Despre pizza nu am mult de povestit ca vam zis deja de aluat, ne-am luat fiecare diferit, vegetariana, tabasco, pentru aia mica a fost comanda speciala, cum a vrut ea, plus sos de rosii dulce, pentru noi mai cu ulei picant, ba am cerut voie sa pozam si pizza la metru de la alta masa, plus ca desert pizza cu nutella.

Am uitat sa pozez ce am luat la pachet, cum sunt calica nu las nici cojile, ca le rororo Casandra de nu se vad, e moarta dupa cojile de la Bro, daca ar sta legata acolo s-ar ingrasa ca un porc.

Slide11

Slide3

Slide4

Slide5

Slide6

Slide7

Slide8

Slide9

Slide10

Ca de obicei nota zece pentru servicii, mancare, rabdare si … prietenii care fac poze pe nepusa masa, draga mea tiza adica, daca tot e pe net o pastrez si eu aici, lectia de desen cu Alexia care e chiar talentata la impletit cauciuce si desenat cai, catei si pisici.

Slide12

Cum spuneam, daca tot iesim rar macar sa o facem bine (si lata printre altele). Multumim fratilor si raman datori cu un pupic dar la ce aglomeratie era nu luam si dobanda la pupat.

Va rororo cu drag.