contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pizza&grill Ego - Veliko Tarnovo, Revizitat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

in drum spre grecia am poposit o noapte la veliko tarnovo, la hotelul meu favorit din oras, studio si am mancat din nou la pizza&grill ego, care mai nou are site [in bulgareste :))].
de la ultima noastra vizita a aparut un perete din sticla care separa fumatorii de restul lumii, lucru care nu a facut decat sa ne bucure.
pentru ca au cuptor de pizza pe lemne, foccacia le iese minunata,
si vei primi recomandarea sa o insotesti cu un sos de usuroi si un fel de sos remulade, facut in casa cu castraveti proaspeti.
am continuat cu "slow cooked veal in mushroom sauce" adica un fel tocana de vita, fiarta pana cand se desprinde carnea de pe oase si devine pe alocuri gelatinoasa. dumenzeiasca, daca pot spune asa.
cealalt alegere a fost friptura de vita pe grill cu sos de ciuperci, capere si sunca. cum garnitura nu era trecuta in meniu am cerut si cartofi prajiti.
de data asta vita a fost cam atoasa insa cui i-a mai pasat de vita cand cartofii prajiti au fost perfectiunea intruchipata. taiati grosi, erau moi in mijloc insa foaaaarte crocanti la exterior (si cu niste dungi pe ei, ca de grill, pe care nu mi le explic). alaturi am avut un foarte bun merlot 2008 easy by enira (care este bineinteles,  la jumatate de pret fata de romania).
nota 8.5 din 10
nota de plata medie: 15 euro de persoana
pizza&grill ego, nezavisimost 17, veliko tarnovo, bulgaria
phone: +35962601804
mobile: +359888388100

Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com