contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placinta Cu Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este o placinta foarte usor de facut si o puteti servi la micul dejun sau ca aperitiv la o petrecere langa o halba de bere. INGREDIENTE: Pentru foi: 1 ou 150 g faina - aproximativ - depinde de marimea oului 1 varf de sare Pentru umplutura: 100 g mozzarella 100 g telemea 3 oua 1 plic zahar vanilat PREPARARE: In primul rand facem un aluat dintr-un ou, faina si sare. Faina ne trebuie atat cat aluatul sa nu se lipeasca de maini - este posibil sa fie ori prea multa faina, caz in care mai puneti o lingura de lapte, sau prea putina si atunci mai adaugati faina cata trebuie - 150 g faina mi-au intrat la un ou mediu. Lasam aluatul sa se odihneasca si preparam umplutura amestecand branza rasa cu 3 oua (intregi) si un plic de zahar vanilat. Impartim aluatul in doua si intindem 2 foi subtiri. Punem compozitia de branza si rulam. Ungem foile cu ulei si le punem in vas (tava). Le dam la cuptor la 180°C pentru 45 de minute. Pofta buna!