contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Placintele

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ce face omul dupa curatenie in congelator? Pai ce face, placinte face, ca ma impiedicam de aluatul ala si de niste branzeturi aduse ba de unul ba de altul.

Slide1

Dar, ca de obicei, diversele. Mai intai, starea vremii conform termometrului lasat aproximativ trei minute la geam, cat am scos afara mocheta. Nu minte, sunt 44 de grade, ba chiar cred ca arata mai putin.

Slide2

A doua chestie simpatica, un vecin cu masinuta lui cea mica ma roaga sa ii dau curent, de la cabluri, sa porneasca, deh. O sa intrebati de ce nu cer masculilor din bloc, pai nu da nimeni, parca le-ar veni factura mare la curent, nu stiu ce au in cap. O porniram, zice dau o bere, zic dai o inghetata mai bine, ca vazui o reclama la teve si vreau sa vad cum e, acum ce sa mai zica omul, zice, dau, vorba e vorba.

Cand a vazut cat costa inghetata a inghetat el, cica nu mai bine voiai trei beri? Ca ieseam mai ieftin :)))

Iata captura, de buna, ce sa zic, e buna (poate mai uita farurile aprinse ca aveau si cu tiramisu).

Slide3

Despre placinta o sa va povestesc foarte succint (sper), aveam foi congelate (voi puteti face de casa, de masa), aveam vreo trei feluri de telemea, oua din alea bune si un rest de smantana.

Asadar branza cu ouale zdrang, in foi, pe deasupra, oua, smantana si za’atar si aia e. Mai chinuitor a fost pana s-a copt, ca e asa de caaaald.

Slide4

Drept e ca nimic nu bate niste placinta calda cu niste lapte batut rece. M-a cam balacarit genitorul ca i-am facut sauna in casa, dar ii trece.

rororo