contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Plagiat Fara Rusine! Si Nu Numai La Mine!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ii multumesc mult prietenului meu "Bucatarul Maniac" ca mi-a atras atentia asupra unui PLAGIAT pe care Domnia Sa l-a descoperit in "http://www.onlinearad.ro/index.php/timp-liber/reteta-saptamanii/852-pulpe-de-curcan-cu-sos-de-arahide".
Aceasta-i poza furata cu "inscriptii" cu tot (ce cretin!!!).

 

 

Cel putin, de la mine s-a copiat doar o singura fotografie descoperita (cea pe care o vedeti mai sus si in care se vede foarte clar "inscriptia" pe care o pun pe orice fotografie ce se posteaza pe blog), dar s-au copiat si alte poze de pe alte bloguri.
Eu sunt un mic caz de furt de "drept de autor", dar sunt altii care au fost furati nu numai de poze, ci de retete intregi, cuvant cu cuvant! Si asta se intampla mai ales cand se declanseaza nebunia numita "CONCURS".....!
Nu conteaza ce se pune la bataie in acel concurs, chestia e ca toti ANONIMII, HANDICAPATII, CRETINII si ANALFABETII din Romania, posteaza retete furate de pe bloguri renumite, doar doar or castica ceva...!
Pentru ca LEGEA din Romania ... e atat de incapabila si tembela, incat nici un BOU / VACA nu se sfieste sa fure ce altii creeaza cu pasiune si talent doar pentru placerea sau bucuria altora!
Si nu mai zic, ce scarba imi este ca traiesc in aceasta tara!

Articol recomandat de icrenegre.blogspot.com