contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Poate Cea Mai Calda Zi Din An

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

A fost ceva groaznic ieri (si cum am eu noroc fix atunci am avut treaba in bendix cu Sputnikul). Parjol mare de tot, mi-a facut jaf si plantele.

Slide1

Unde am fost, nu stiu sa va dau (inca) detalii despre meniu sau servire sau preturi, dar e o bijuterie arhitectonica localul, o frumusete rara, atat cladirea cat si gradina, foarte frumos, mai mult nu pot detalia ca nu stiu, dar cred ca e ckasa superioara la cum arata, fromoasa, mi-ar placea sa fie a mea.

Slide2

De la zece curgeau apele pe mine (de fapt la 9 seara erau inca 39 de grade), am tras o racoreala cu niste prieteni parosi. Adica eu racoreala ca am baut o bere, ei s-au jucat, mai vechiul meu prieten Stalin cu unul din puiutii lui care este unul dintre cei mai misto caini pe care ii stiu, puiul, destept foc, ascultator, normal ca si frumos, ca seamana cu ta-su.

Slide4

Slide3

E, dupa aceste magnifice momente (mi-a ramas locatia aia in minte, asa frumusete de cladiri sunt in zona aia), am revenit pe planeta mea si, pentru ca era irespirabil, am facut numai niste tapas, gustarele, gingiumingiu, ciuguleli.

Slide6

Majoritatea le aveam prin congelator, ramasite, nimic fabulos (in afara de sosul de tomato frito cu crema de telemea care e mortal).

Slide7

Si pastele proaspete tot congelate, combinate cu acelasi sos. Bai si am gasit niste rosii misto, de fapt am impresia ca n ultimele veri au fost numai rosii bune pe piata.

Slide8

In sos am pus putina afumatura, usturoi, tomato frito de care v-am tot zis, ulei de masline, pe deasupra crema de telemea, toate chestiile au fost minuturi (aerul duduia, dar cum e trecut pe pemparsi ca nu am avut curaj sa il repar, l-am lasat asa, mai lejereanu cu bucatele).

Slide9

Pai gata si pagina asta din jurnal, 30 iulie a fost clar cea mai dezastruoasa de pana acum, ca senzatie cand ieseai din casa, era ca iti pune cineva o punga pe cap si o strange bine, apoi te arde cu lampa de sudura in crestet.

Sper sa treaca odata ca poate mai avem si treaba.

rororo