contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Portofel Din Piept De Pui Pe Pat De Risotto

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pachetel din piept de pui pe pat de risotto


Ingtrediente:
*piept de pui (1/2 piept de persoana)
*1 morcov *1 castravete *cascaval feliat
*mustar *salvie *sare *piper

Mod de preparare:
Pieptul de pui se desface de pe os, sau daca este dezosat, se desprind cei doi lobi. Se acopera cu o folie de plastic si se bate foarte putin, ca la paneuri. Apoi cu un cutit se cresteaza la mijloc fara sa se taie in doua.
Se unge cu mustar, apoi se aseaza pe rand morcovul taiat lamele fine, castravetele julien, feliile de cascaval si salvia, verde sau uscata, de care aveti.

Pachetel din piept de pui pe pat de risotto


Se inchide ca un portofel si se prinde in scobitori. Se da o crusta intr-o tava cu putin ulei incins, apoi se da la cuptor. Eu am folosit pungile de friptura in care capata o culoare frumoasa. Mai puteti folosi si folia de aluminiu, dar spre sfarsit sa desfaceti folia si se mai lasati cateva minute sa prinda culoare. La cuptor in funtie de cuptor, intre 50-60 minute.
Se serveste cu risotto. O reteta de risotto aveti >>> AICI. Pofta buna!


 


Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com