contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Poţi Să Mănânci Pâine şi Să Slăbeşti?

articol scris de adellaida blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Iată o întrebare la care primim un răspuns ferm: da, se poate slăbi mâncând pâine. Însă nu orice fel de pâine. Compoziţia pâinii care te ajută să slăbeşti sau mai exact care nu îngraşăeste deosebită faţă de a altor sortimente de pe piaţă. Făina care nu îngraşă este o invenţie de dată recentă, folosită nu numai în pâine, ci şi în alte produse de panificaţie.

Iată care este compoziţia pâinii care te slăbeşte: amestec de făinuri (făină de grâu măciniş total, proteină de soia, fibre, tărâţe de grâu, gluten, enzime), apă, drojdie sare.
Amestecul de făinuri este secretul magic şi răspunsul la întrebarea: cum e posibil să slăbeşti mâncând?. Una peste alta, am început să consum un astfel de produs nu numai pentru că ne invită la slăbit, ci pentru că are o compoziţie „curată”: nu are aditivi, nu are potenţiatori de arome, nici coloranţi artificiali. Cel puţin aşa ne spune eticheta. Iar gustul este puţin altfel decât al pâinii pe care o consumăm frecvent, dar vă asigur că este foarte bun. Şi încă ceva: pâinea care te slăbeşte miroase a pâine!
Pâinea poate fi consumată de persoanele supraponderale, ca şi de către cele care doresc să-şi asigure un regim alimentar sănătos.
Timpul.md

Articol recomandat de gatindcumira.blogspot.com