contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Povestea Unui Nume. Povestea Unui Parfum + Giveaway

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

p anais

Era prin anul 1996 cand am rasfoit o revista de moda de-a surorii mele si acolo, in paginile ei am gasit o reclama la un parfum al carui nume m-a fermecat pe loc: Anais Anais by Cacharel. Mi-a placut atat de mult rezonanta acestui nume incat mi-am promis ca daca voi avea o fetita, o va chema Anais. Si se pare ca dorinta s-a transformat in realitate, Anais aparand pe lume ca cel mai imbietor parfum al zilelor mele.

Really, mom? 

Acum cateva luni i-am cerut Dianei sa imi conceapa un parfum cu vanilie si cacao, dar care sa nu miroase a prajitura. I-am dat mana libera insa imi imaginam un parfum care sa miroasa a tot ceea ce imi place si de care sa nu ma plictisesc. Dupa cateva saptamani aceasta mi-a inmanat ceea ce avea sa devina cireasa de pe “tortul” parfumurilor Les Essences d’Amelie, un parfum delicios de imbietor si care, spre incantarea mea, chiar miroase a ceea ce iubesc: cirese, vanilie, cacao, portocale, liliac – fara a fi insa opulent sau greu.

Asa s-a nascut minunea: Petite Anais. Un parfum inocent care aminteste de copilarie, de livezi si vacante, de bunici si Craciun, de vara sau iarna, de fructe si flori. Un parfum care pentru mine va mirosi mereu a… Anais, chiar daca deliciul pielii ei nu poate fi imbuteliat intr-o sticluta.

petite

Pentru ca e un parfum pretios si mai ales, un parfum de suflet, va ofer si voua ocazia de a-l incerca. Asa ca incepand de azi puteti castiga un parfum “Petite Anais” de 15 ml. Cum? Cititi in continuare.

Petite Anais Giveaway

  • Pentru a intra in concurs e nevoie sa lasati un comentariu cu un nume valid (nu anonim) in care sa raspundeti la intrebarea “Ce arome preferati pentru un parfum?”
  • Concursul se incheie pe data de 9 ianuarie, ora 00:00
  • Castigatorul va fi ales prin www.random.org pe data de 10 ianuarie
  • Premiul se expediaza prin posta romana in aceeasi saptamana
  • NU se iau in considerare comentariile anonime, comentariile dublate sau cele considerate spam

Asadar succes! Ne reauzim zilele acestea cu ultima postare din acest an.

P.S. Profit de ocazie pentru a va anunta lansarea unui alt parfum Les Essences d’Amelie: Grace in varianta solida. Absolut superb!

grace