contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prăjitură Cu Mere și Nucșoară

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

O prăjitură aromată și gustoasă!
Ai nevoie de:
5 ouă mari
8 linguri zahăr brun
(se poate folosi și din cel normal)
8 linguri făină
1 linguriță praf de copt
3 mere mai mari
zahăr brun(aici neapărat din acesta!)
nucșoară
suc de lămâie
Mod de preparare:
Începem cu merele. Se curăță de coajă și se taie feliuțe. Se fierb în apă cu suc de lămâie până când acestea devin moi.Se scurg de apă și se lasă să se răcească în strecurătoare.
Ouăle se separă. Albușurile se bat spumă tare cu zahărul adăugat treptat. Încorporați gălbenușurile și făina cernută cu praful de copt( eu am uitat de el, așadar merge și fără!)  adăugată tot treptat. Compoziția obținută se pune în tava tapetată iar deasupra se pun merele răcite. Presărați zahăr brun din abundență și nucșoară. Coaceți la foc potrivit până trece testul cu scobitoarea.
Poftă bună!
Azi  am vorbit prin intermediul pingbox-ului cu o fată foarte drăguță care se numește Gabriela. Ea a spus că a făcut perele cu sos de ciocolată și că i-au plăcut. Mi-a făcut mare plăcere să aud că cineva a încercat o rețetă de-a mea.
Dragă Gabriela,
ți-am scris și acolo dar cred că deja erai deconectată, data viitoare când mai prepari o rețetă trimite-mi și mie o poză, mi-ar face plăcere să o public pe blog, asta dacă vrei și tu! Adresa de e-mail o găsești la profil. Valabil pentru toată lumea care prepară vreo rețetă de-a mea!  Mi-ar face plăcere!V-am pupat!

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com