contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prăjitură Cu Piure De Castane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ai nevoie de:
Pentru blat:
6 ouă
8 linguri zahăr
2 linguri cacao
6 linguri făină
1 linguriță praf de copt
Pentru cremă:
budincă de vanilie preparată după instrucțiunile de pe 1 plic
250 g piure de castane
100 g unt
frișcă
Mod de preparare:
Blatul: Ouăle se separă.Albușurile se bat spumă tare cu zahărul adăugat treptat. Se adaugă gălbenușurile, făna cernută cu cacaua și praful de copt. Compoziția obținută se coace într-o tavă tapetată , la foc potrivit.
În budinca preparată răcită se adaugă piureul de castane , untul și se mixează bine.
Asamblare: Peste blat se pune crema cu piure de castane apoi frișcă  și se ornează cu ciocolată.
Poftă bună!
M-am inspirat de aici !

Articol recomandat de danagaby.blogspot.com