contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prea Bun, Prea Ca La … Mare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu urmeaza o reteta asa ca puteti ocoli articolul, ca m-am enervat. Ocazie cu care imi iau si premiul de la Pansy, sa fie si o poza, dupa care va zic.

Ies sa iau oareceuri, din nefericire, cineva a pus autostrada in drum, A2 adica. Trec peste aglomeratia si omorul care sunt acum ca sa ies de pe strada, despre parcari anarhice in mijloc de drum. Si nu voi nominaliza nici judetele ale caror masini le-am vazut mandre in, pe langa, pe, sub si peste drum.

Inteleg, e vacanta, pleaca lumea la distractie, bai aia care va stiti atata de nesimtiti, de ce trebuie, in drum spre marea aia, sa aruncati din masina toate gunoaiele?

Pute a canal cartierul, ba si a cadavre de caini si pisici, ca unii se trezesc ca nu au cui lasa patrupedele si le dau drumu’ in autostrada sa fie calcate.

Va fac o lista cu ce am vazut aruncat din masina? Si jmekera si nu una? Coji de pepene, sticle, cutii, ceapa, scutece cu rahat in ele, toate chistoacele din scrumiera.

In conditiile in care primarul a pus cosuri de gunoi inclusiv la semafor mi se pare o nesimtire si o marlanie de nedescris. Nu am cum pedepsi tzoparlania, ca nu pot sa ma duc la ei acasa sa ma cac in sufragerie, dar cati ani o sa mai fie pana la educatie?

Si stiu raspunsul, ca l-am primit de la nite tigani care bateau calul si i-am fugarit: n-avem bani, suntem saraci. Exact, ce legatura are nesimtirea cu prefectura?

Dragi multi parinti, educati copiii pana nu e prea tarziu, chit ca in curand o sa faca mizeria asta peste hotare, eu promit sa imi iau bata in masina, desi e ilegal si nesimtirea nu e in afara legii.

Atata am de zis: sa va fie rusine.

Editez ca am citit un comentariu frumos la articolul dinainte, mi-am amintit de Pittis care avea o vorba, veniti la noi, avem asa o tara frumoasa, pacat ca nu e locuita de nemtzi.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com