contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pregatiri Pentru Sfintele Pasti

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Mai sunt trei saptamani pana la marea sarbatoare pascala. Timp berechet, ai zice dar zau daca n-o sa treaca cat ai clipi de doua ori din gene. Am inceput sa ma gandesc la un plan sa ma adun pana atunci, de doua zile ma simt putin fara puteri (astenia asta!), m-am vitaminizat nitel, am incercat sa ma odihnesc (cat te poti odihni cu un prichindel vioi de 1 an pe urme) si acum imi fac planuri pentru urmatoarea perioada:
- curatenia. Incep de luni ca timpul e dramuit si cu bebe alaturi ce pun eu la loc el il reaseaza. :))))) Pe urma doar intretin
- sa termin cadoul pentru spring day si sa-l trimit. URGENTA!
- cumparaturile: pentru asta trebuie sa vad ce gatesc eu de sarbatori ca sa-mi pot face lista; ce cadouri dau si cui - asta o mai hotarasc si la locul faptei.
- ce prajituri vreau sa fac de Sfintele Pasti? (restul pascalelor au cam fost pana acum in grija mamei si soacrei - nu am motive sa cred ca anul asta nu va fi la fel, shame on me dar imi convine, deocamdata). Nu m-am hotarat inca.
- Cand vopsim ouale? Probabil in Joia mare, ramane de vazut daca particip si eu sau stau cu bebe. In nici un caz nu pot sa le fac pe amandoua in acelasi timp.
- Ce tort sa-i fac lui iubi de ziua lui? (adica pe 8 aprilie). Cel mai probabil de ciocolata sau de cafea ca acelea ii plac cel mai mult.
Cel mai important:
- Cand merg la spovedit si impartasit? Probabil in penultima saptamana, caci atunci nu se aduna inca atata lume cata va fi in Saptamana Mare.
Am uitat ceva? Aduceti-mi aminte. Fie-va mila de o biata astenica.

Articol recomandat de casutalaurei.blogspot.com