contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Primele Retete Publicate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
by Alice albinutza

    Astazi nu public pe blog nici o reteta, desi am cucinat o multime de bunatati in weekend. Va spun numai despre niste delicios de crocante Aripioare de pui sud-americane acompaniate de un piure cu salvie si incunat totul cu un desert luxos, un fel de tort care nu e tort, o pie care nu e chiar pie... un Mississippi mud pie by Gordon Ramsay recipe...desfat si desmat gastronomic, nu altfel..ca deh! suntem oameni echilibrati :P
    Astazi e doar un mic moment laudativ :)), ca na! sa ma laud singurica...daca nu eu atunci cine? (vorba cantecului:P ;)).
    Sa nu o mai lungesc mult cu vorbaraia, in stilul caracteristic, cum mi-ar zice amicii...astazi va spun doar atat:
    Am fost contactata de cei de la gustos.ro, prin Stela Cristea, sa-mi dau acordul pentru a-mi fi preluate spre publicare intr-o brosura culinara, unele din retetele mele.
   Astfel ca, dragii mei, ma gasiti in paginile revistei Mozaic de Buzunar - Retete, in numarul din octombrie (nr. 10/2011). Sunt acolo, cu vreo 8 (opt) retete minunat de delicioase. 
    Sper ca nu va fi doar pentru prima data si poate, nu numai in aceasta revista...hei.hei hei..hei-rup!...Cu bine si ne revin curand cu retete noi, tocmai scoase din cuptor. O zi placuta!