contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prin Reduceri Adunate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Da, cumparaciuni si ce am facut cu ele, portioare, gustarele, de data asta nu am (culmea) nicio critica negativa, dar va zic la fiecare cumparaciune in parte, desi fiind luate in timp e posibil sa nu imi amintesc preturile sau locul de achizitie, stiti cum e, mergi sa iei ceapa si vezi la redicere sau pret bun ceva fantastic pe care nu ai plati pretul intreg.

Deci sa purcedem.

Slide1

Prima chestie am gasit-o cand am fost in comando la cumparaciuni, mai exact consultant gen centura neagra, cu o prietena. Mi-a sarit in ochi faptul ca panada nu continea nimic nasol, ca se vedeau pestisorii frumos curatati si ca marca era bulgareasca, daca nici ei nu stiu cu pestele, apai atunci cine.

Slide2

Panada e si cu drojdie, si ceva amidon, fireste faina, fara oua, cert e ca se comporta minunat, nu absoarbe deloc ulei, pestisorii raman crocanti si reci, din Auchan, nu mai stiu pretul, dar ieftini. In poza sunt cu un rest de salata de la resturile de pasti :D

Slide3

Tot de acolo doua chestii misto, icre si branza framantata de capra (cutiile sunt la fel de mititele, am luat foarte putin, doar de test).

Slide4

Branza, foarte buna, aveau multe produse fiind targ de branzeturi, dar destul de scumpe, am folosit-o prima oara pur si simplu, pe niste paste fierte, banal, bun.

Slide5

Ce a ramas am amestecat cu o bucata de cas proaspat care dadea semne ca o ia razna, tot dinaintea pastilor luata, sare, chimen.

Slide6

Am degustat pe o friganea (pita veche, aluat ramas de la parizer pane) cu nitica dulceata de cirese amare, buna nenorocirea, sigur o sa se mai iuteasca cea din borcan cand o sa se imprieteneasca mai bine toate.

Slide7

Despre icre, ce sa va spun, bune, fara prostii in ele, amestec de stiuca, ceva crap, tarama, banal de bune, marca e necunoscuta mie, pretul e bunicel.

Slide8

Paranteza de la cumparaturi, am pamant nou in gradina, de Buzau, l-a adus vecinul.

Slide9

Marea bomba a cumparaturilor a sfarsit intr-o omleta, dumnezeiasca, ma rog, scrob.

Slide10

La Lidl le ramasesera gramada de mozzarela de bivolita care era la pret redus bine si, pentru ca m-am dus fix cu o zi inainte sa expire, la bulan, la reducere au mai aplicat si 30%.

Slide11

Excelenta la gust, magnifica, nemaipomenita, la pret intreg nu as fi luat-o, e scumpa, dar la 6 lei, eeee. Cremoasa, gustoasa, gust puternic de trufa, oya de la doamna care face curat in bloc, de tara.

Slide12

Omleta asta este raiul pe pamant, rece, calda, calduta, trufele si mozzarella cu oua proaspete, ceva fantastic, rosia e primita tot inainte de pasti, cred ca a avut jumatate de kil, mai mananc doua saptamani din ea, painea era calda la momentul cand am pozat, paradis.

Slide13

Si gata si jardiniera cu busuioc pe 2015, deci o sa urmeze si ceva pesto anul asta, e dintr-un ghivecel numai, iar se face maaaare, ca in fiecare an, apara si de caldura, e si bun de tot.

Fireste c aare si micii gradinari, bonsaiul ala de ardei iute s-a mutat afara ca infloreste, sa se polenizeze, sa vedem ce se intampla, inca mai am ardei de la el de anul trecut, cel mai rentabil e sa pui la jardiniera, daca trec si anul, cu 5 lei am avut ardei iuti un an si posibil mai urmeaza unul.

Slide14

Monstri de la academie s-au mutat in casa ca i-a atacat un gugustiuc.

Cam astea se adunasera, repet, nu mai tin minte preturile ca sunt luate in timp, dar multe reduceri, magazinele au aprovizionat in prostie, nici nu vreau sa ma gandesc ce de marfa au aruncat.

rororo