contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Prin Targul De Craciun, Sibiu 2012 (2)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

De vreo cateva ori, am profitat cand am iesit de la servici sa merg sa-mi clatesc ochii prin targul de Craciun. Am vazut foarte multe lucruri dragute si, fiind mai zgarcita de felul meu, ma abtinea cu greu sa nu cumpar la impuls asa incat am ajuns sa fac vreo cinci vizite in zile diferite pana sa ma hotarasc sa cumpar totusi ce-mi doream mai mult. Si anume, un ceas cu imagine vintage, merge perfect in bucatarie unde troneaza deja pe perete:

011

O rama foto foarte draguta, gen carte postala.

012

Mi-a placut asa de mult genul ca azi m-am dus iar si am mai cumparat o rama foto asemanatoare, doar cu liliac in loc de lavanda. Mai trebuie doar sa pun poze Zâmbet……..Visez de mult la un colt in casa unde, deasupra unui scrin sau unei mese de cafea cu un fotoliu alaturi (sau ceva in genul asta) sa atarn niste tablouri genul astora pe care tocmai le-am luat si sa am si un recipient dragut in care sa pun un buchet mare – mare de lavanda care sa completeze aranjamentul idilic, un coltisor de pace, plus evident niste lumanarele movulii. Acum ma gandesc ca tot in targ ochisem si un recipient perfect pentru visul meu, o mini-stropitoare de marimea unei vaze cu un desen tip vintage reprezentand …ce altceva decat  levantica. Mi-e ciuda ca atunci m-am tandalit s-o cumpar si apoi n-am mai gasit-o. Ar fi fost perfecta pentru viziunea mea. Oricum mai am nitel de asteptat, deocamdata nazdravanii mei ma tin din scurt cu aranjamentele deco caci nici o vaza, bibelou etc. nu e in siguranta cu ei. Asa ca, pentru un timp, de voie de nevoie suntem minimalisti in toate, numai sa nu aiba ei ce imprastia.

Am mai luat doua …..mini-cadelnite pentru tamaiere. Una e pentru mine, cealalta pentru soacra, stiu ca isi doreste una.

018

Am mai cumparat si cateva saculete parfumate de pus prin dulapuri……

Feciorii nostri or sa primeasca cadouri jucarii de lemn, un trenulet de lemn cu diverse forme geometrice de aranjat si niste instrumente muzicale cu care sa ma acompanieze de acum cand le cant melodioarele lor favorite. Mda, stiu, nu m-am dat peste cap cu cadourile pentru ei dar adevarul e ca in ultimele zile au primit la cadouri din diverse parti incat incep sa devina de-a dreptul rasfatati. Eu una stiu clar ca o sa-i rasfat. Cu multaaaaaaa dragoste. Ceea ce va doresc si voua de sarbatori. Pace, dragoste si armonie!

Hristos e Domnul si S-a aratat noua!