contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Body Piercing De Soric La Cuptor...reteta De La Angel

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Timp de preparare : 2 ore
Complexitate medie
Ingrediente:
- 1 pui mare ;
- 1,5 litri supa pui (din 3 cubulete knorr)
- 1 ceapa mare ;
- 4 morcovi ;
- 1 mana de ghebe (optional);
- 200 gr sunca afumata ;
- 2 catei usturoi ;
- sare, piper, ulei masline ;
Mod de preparare :
Se scoate soricul de pe sunca si se taie fasii lungi subtiri,se
gaureste puiul si se introduc fasiile de sunca prin gauri si se
innoada apoi se asezoneaza cu sare si boia de ardei.Sunca se taie
bucatele mici, ceapa se toaca marunt, 2 morcovi se toaca marunt,
2 morcovi se tai rondele subtiri si ghebele se tai cubulete.
Se caleste ceapa intr-un pic de ulei de masline si se adauga morcovii
marunti, ghebele si un pic de supa de pui, sare si usturoi taiat bucatele mici.
Cand a scazut zeama de tot, se opreste si se pune amestecul rezultat intr-un castronel
sa se raceasca un pic.
Se umple puiul apoi se stropeste tava cu ulei de masline,un pic de supa de pui,
morcovii rondele si se aseaza puiul apoi se completeaza cu supa cat permite tava.
Se baga la cuptor si se mai pune zeama din tava cu lingura peste pui cand se usuca prea tare.
Durata coacerii e in jur de 1 h si 30 min.
Cand este gata, se taie puiul pe mijlcoul pieptului, se scoate umplutura si se aseaza impreuna
cu rondelele de morcovi pe platou si se toarna zeama ramasa peste el.




Articol recomandat de liligospodini.blogspot.com