contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Ierburi De Provence

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Am avut mari emotii cand am folosit ierburile de provence pentru ca nu-mi place deloc rozmarinul iar combinatia de ierburi contine destul de mult rozmarin. Totusi, acum inteleg de ce sunt asa renumite aceste ierburi pentru ca folosite la friptura dau un gust aparte carnii. In concluzie friptura mea de pui a fost un succes!
INGREDIENTE:
  • pulpe de pui
  • ierburi de provence (eu am folosit Nomu)
  • ulei masline
  • 3, 4 cartofi

PREPARARE:
Am pus intr-un vas de yena pulpele, cartofii taiati in jumatate si am presarat din belsug ierburi de provence. Adaugam ulei de masline (cam o cescuta mica), acoperim vasul si-l dam la cuptor pentru 1 ora la foc mic. Cand sunt gata luam capacul si lasam pulpele sa se rumeneasca putin.


Sa aveti pofta!