contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Morcov

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


* 1 piept de pui
* 2 morcovi
* 1 ceapa
* 1 pahar de vin alb
* sare si piper
* boia de ardei
* piper boabe
Pieptul de pui se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt, iar morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici.
Intr-o tigaie calim putin ceapa in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam morcovul si omogenizam. Amestecam continuu pana incepe sa se inmoaie si sa "lase" culoare. Adaugam carnea si vinul.
Acoperim cu un capac si fierbem la foc mic, pana scade toata zeama, iar carnea incepe sa se rumeneasca.
In timpul fierberii potrivim gustul de sare, piper si boia de ardei.
Se serveste cald, presarat cu verdeata si piper boabe.

Sursa



Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com