contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Sos De Mustar

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:
2 pulpe de pui, 2 linguri mustar, 50 ml vin alb, 2-3 catei de usturoi, 100 g smantana, 1 lingura zeama de lamaie,
1 lingura ulei de masline, sare ,piper, rozmarin.
PREPARARE:
Se piseaza usturoiul, se adauga sare si piper dupa gust, uleiul, apoi se amesteca bine pana rezulta o maioneza. Intr-un bol se pun smantana, mustarul, vinul, zeama de lamaie, rozmarin si maioneza de usturoi. In acest amestec se introduce carnea si se lasa la rece pentru o ora. Se rastoarna totul intr-un vas termorezistent care se introduce la cuptor 30-35 minute, pana se rumeneste carnea si sosul scade.
Friptura se serveste calda stropita cu sosul de mustar.

Sursa.



Articol recomandat de truedelights.wordpress.com