contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Sos De Usturoi Si Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

pui cu sos de usturoi si cascaval 6

Dupa porcul de Craciun,
Haplea spune ca-i normal
Sa combinam un piept de pui
Cu usturoi si cascaval.
E crocant la suprafata
Si gustos peste masura
Precum gheata-n miezul verii
Ti se topeste in gura.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 2 bucati piept de pui taiate ca pentru snitele
- 200 gr smantana
- 6 catei de usturoi
- 200 gr cascaval razuit
- sare, piper
- 50 ml ulei de masline

Plan de lucru:
- Amestecam intr-un bol smantana cu usturoiul pisat (am adaugat si o lingurita usturoi granulat) (poza 2). Amestecam cu 25  ml ulei de masline (poza 3) .
- Condimentam carnea cu sare si piper, apoi o asezam intr-un vas termorezistent uns cu restul de ulei de masline.
- Acoperim carnea cu sosul de smantana (poza 4).
- Bagam la cuptor pentru 30 minute, apoi scoatem si adaugam cascavalul razuit (poza 5). – Mai lasam la cuptor circa 10- 15 minute sa se topeasca cascavalul.
- Pofta buna! (poza 6)

Timp de preparare: 60 minute
Pret: 4.5 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)

pui cu sos de usturoi si cascaval 1 pui cu sos de usturoi si cascaval 2 pui cu sos de usturoi si cascaval 3 pui cu sos de usturoi si cascaval 4 pui cu sos de usturoi si cascaval 5 pui cu sos de usturoi si cascaval 6
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan