contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Sos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ceva banal, din categoria chefului zilei, sosul seamana mult cu cel de papricas (dar nu este) asa ca nu am stiut cum sa ii zic decat pui cu sos. Si cum in ultima verde am chefuri numai de carnuri sau legume din oferta, a iesit destul cu mai nimic.

Slide1

Carnea am fript-o in ghee.

Slide2

Am adaugat ceapa si usturoiul si am lasat sa se inabuse. Tot acum am pus si sare.

Slide3

Intr-un castron am amestecat smantana cu putin mustar si suc de rosii, am pus peste pui si am adaugat si un sfarc de sos soia. Le-am mai lasat impreuna cu capacul pus si basta.

Slide4

Si cum o pofta nu vine niciodata singura, am prajit si un cartof micut si un ou la fel de micut, fireste, branza rasa , ca doar nu e sa mananci cartofi cu oua fara branza, e ca si cum ai bea bere fara alcool.

Slide5

Si ca sa ramanem in sfera chefurilor, chef de pizza, o sa va dau o reteta de numa, nici cei mai tari pizzaioli nu stiu sa o faca :)))

Slide6

Anume se merge la Lidl si se ia o pizzuca de doi lei juma’, ca atata costa, pe ea am mai pus o felie de rosie, cateva rupciuni de mozzarella (era tot oferta, 3 lei si ceva bila) si in rest ierburi din geam. E reteta? E, daca nu e, de facut o pofta ieftina e buna.

Slide7

Si gata cu poftele ca maine e zi de oala saptamanala.

rororo