contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Cu Spanac Si Iaurt

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

pui cu iaurt si spanac poza11

E o-ntreagă teorie,
Însă eu vă spun pe scurt.
Dacă vreţi să mâncaţi bine:
Pui cu spanac şi iaurt.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 1 bucata piept de pui dezosat
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 lingurita de ghimbir razuit
- 4 linguri iaurt gras
- 200 ml sos de rosii
- 1 lingura pasta de rosii (bulion)
- sare, piper, boia dulce
- 50 gr de unt
- cateva frunze de spanac

Plan de lucru:
- Taiem pieptul de pui cubulete, apoi calim intr-o lingura de unt (poza 2).
- Scoatem puiul calit intr-un bol. Acolo unde am calit puiul adaugam si restul de unt (poza 3), il topim apoi adaugam ceapa.
- Lasam sa se caleasca ceapa, apoi adaugam ghimbirul, sare, piper si boia dulce (poza 6)
- Lasam pe foc 5 minute, apoi adaugam sosul de rosii si pasta de rosii (poza 7).
- Mai lasam pe foc cateva minute, apoi adaugam iaurtul (poza 8 ).
- Dupa 2 -3 minute adaugam si bucatile de carne (poza 9). Lasam pe foc circa 5 minute, apoi adaugam frunzele de spanac spalate, uscate si tocate marunt (poza 10).
- Lasam 2 minute, luam de pe foc si servim.
Pofta buna! (poza 11)

Timp de preparare: 40 minute
Pret: 7.5 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)

pui cu iaurt si spanac poza1 pui cu iaurt si spanac poza2 pui cu iaurt si spanac poza3 pui cu iaurt si spanac poza4 pui cu iaurt si spanac poza5 pui cu iaurt si spanac poza6 pui cu iaurt si spanac poza7 pui cu iaurt si spanac poza8 pui cu iaurt si spanac poza9 pui cu iaurt si spanac poza10 pui cu iaurt si spanac poza11
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan