contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui La Ceaun

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Daca aveti un ceaun de tuci trebuie sa preparati urmatoarea reteta de pui cu usturoi,este delicios !



Ingrediente:


1 pui
1 capatana de usturoi
sare,piper si boia de ardei dulce
1 lingurita de curry
putin cimbru(optional)
100 ml ulei + 50 g unt
Mod de preparare :
Puiul se spala bine si se taie in bucati.
Incingem uleiul,adaugam untul si punem bucatile de pui la calit,la foc mic, in ceaun.Presaram condimentele. Intoarcem puiul pe toate partile sa se caleasca bine. 




Daca dupa calire observati ca este prea multa grasime, mai scurgeti din ea. 
Adaugam un pahar de apa,lasam 2 minute sa inceapa sa fiarba  si continuam cu usturoiul curatat si zdrobit;amestecam bine.Punem un capac peste ceaun si mai lasam sa se inabuse maxim 10 minute.
Serviti puiul fierbinte pe pat de mamaliga.


Gata,s-a sfarsit reteta unui preparat traditional romanesc si super gustos !:)
Pofta buna !