contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pui Shanghai Cu Susan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga









O reteta super simpla de pui shanghai! Obtineti bucatele de pui crocante si aromate, mega gustoase. Au cam multe calorii dar merita sa le incercati din cand in cand.
Am folosit:
  • 350 gr piept de pui, 2 oua, 10 linguri de faina, 10 - 12 linguri de susan, sare, ulei pentru prajit.

Am taiat pieptul de pui bucatele si fasii cam de dimensiunea unor degetele.
Le-am dat pe fiecare pe rand prin faina, apoi prin ou batut, iar apoi prin susan.
Le-am pus la prajit in ulei incins pana cand au inceput sa se rumeneasca (le puteti lasa in ulei in functie de cat de rumenite le doriti).
Le-am scos pe un servetel de hartie si le-am lasat sa se scurga excesul de ulei.
Am servit puiul shanghai cu garnitura de cartofi natur (cu putin unt, usturoi si patrunjel) si sos de rosii.
Pofta buna!

Articol recomandat de retetegg.blogspot.com