contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpa De Miel Macerata La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

pulpa de miel macerata la cuptor poza8

Pentru aşa delicatesă
Nu aşteptaţi Paştele viitor
Să se mai tot găsească miel
Prin piaţă, prin congelator…

Ce iti trebuie (poza1):
- 1 bucata pulpa de miel

Pt macerat:
- 100 ml ulei de masline
- 1 pahar vin rosu
- 2 lingurite de cimbru uscat
- 2 lingurite maghiran
- sare, piper
- 3-4 catei de usturoi pisat
- 1 lingurita miere
- boabe de piper rosu
- cateva foi de dafin

Plan de lucru:
- amestecam condimentele (cu usturoiul pisat)  intr-un bol (poza 2). Adaugam vinul si uleiul de masline (poza 3). Acoperim carnea cu acest amestec de condimente (poza 4)
- acoperim cu o folie si lasam la frigider macar 24 ore.
- Dupa timpul de racire, asezam carnea intr-un vas termorezistent, turnam baitul in care  a stat si mai putem turna un pahar de vin si un pahar de apa (poza 5).
- Acoperim cu folie de aluminiu (poza 6) si lasam la cuptor pentru circa 40 minute. Apoi dam folia la o parte si mai lasam la rumenit inca maxim o ora (poza 7).
- Pofta mare! (poza 8 )

Timp de preparare: 150 minute (fara a include timpul cat sta la frigider pt macerare)

pulpa de miel macerata la cuptor poza1 pulpa de miel macerata la cuptor poza2 pulpa de miel macerata la cuptor poza3 pulpa de miel macerata la cuptor poza4 pulpa de miel macerata la cuptor poza5 pulpa de miel macerata la cuptor poza6 pulpa de miel macerata la cuptor poza7 pulpa de miel macerata la cuptor poza8
Filed under: A5. Preparate din porc&vita