contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpă De Porc Cu Sos De Hrean

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
800 gr pulpă de porc, 100 gr hrean ras, o lingură de oţet, o lingură de muştar, un ou, 150 ml smântână, sare, piper, boia.


Mod de preparare:

 Se spală carnea, se şterge, se taie felii potrivit de groase şi 

se condimentează cu sare, piper, boia, pe ambele părţi.

 Într-o tigaie antiaderentă sau într-o tigaie obişnuită, cu puţin ulei, se prăjesc bucăţile de carne pe ambele părţi.

 Într-o cratiţă, se pun smântâna, muştarul, hreanul, gălbenuşul de la ou, se condimentează cu sare şi piper, se amestecă bine şi se lasă la fiert, la foc mic aproximativ 10 minute.

 Se adaugă bucăţile de carne în sos şi 

se mai lasă pe foc 2-3 clocote.

Se serveşte caldă cu garnitură de orez.

Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com