contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpa De Porc Pe Pat De Varza Rosie Calita

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ingrediente:
* 1 felie de pulpa de porc sectionata pe orizontal
* 1 punga de friptura MAGGI
* 1 plic condimente de porc * 1 lingura de mustar
* salvie * ulei de masline * 2 betisoare de frigarui
* o varza rosie *sare *piper *otet(optional)

Mod de preparare:
Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita adanca cu ulei, amestecand pana se inmoaie. Se adauga o jumătate de pahar de apă. Cand incepe sa fiarba lasati focul moderat. Cand a scazut apa, se potriveste de sare si piper. Se mai adauga dupa preferinte, putin zahar si cateva picaturi de oţet si se mai fierbe amestecând din când în când. Nu o fierbeti prea mult. Trebuie sa fie "al dente" ca la paste si trebuie sa aiba un aspect sticlos. Se serveste ca si garnitura langa friptura.
Modul de preparare a fripturii de porc o gasiti AICI... Friptura de porc in punga Maggi. Pofta buna!



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com