contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe A La Leila

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Azi fiind contra cronometru , din putinele ingrediente ce le aveam la indemana am incercat sa pregatesc ceva bun ,dar si rapid.
Ingrediente :
4 buc.pulpe pui
200 gr ciuperci champignon
1 ceapa
4 rosii
4 catei usturoi
2 ardei kapia
1/2 ardei gras
5 linguri ulei
unt pentru uns vasul in care coacem pulpele
1 lingurita sare
1 lingurita piper macinat
1 cub supa de pui
1 lingurita maghiran (uscat )
1 lingurita patrunjel verde (uscat)
150 ml apa
Preparare:
Ardeiul kapia si ardeiul gras il taiem felii. Ceapa o taiem pestisori (felii), usturoiul il feliem si pe el .Rosiile le oparim in apa fierbinte si le decojim ,dupa care le taiem felii. Ciupercile le curatam si feliem si pe ele. Punem uleiul la incins si prajim timp de cateva secunde pe ambele parti pulpele dupa care le scoatem deoparte. In uleiul ramas calim ceapa si ardeii feliati . Legumele le punem in vasul termorezistent sau de ceramica uns in prealabil cu putin unt(daca nu dispunem de asa ceva folosim o tava mai adanca).Calim in acelasi ulei ciupercile feliate pret de cateva secunde dupa care le adaugam la legume. Peste acest pat de legume asezam pulpele de pui si rosiile feliate. Sfarmam cubul de supa deasupra , adaugam 1 lingurita rasa de sare , 1 lingurita de piper macinat ,usturoiul feliat patrunjelul verde si maghiranul. Deasupra turnam circa 150 ml apa dupa care dam vasul la cutorul preincalzit pentru circa 40 minute. La jumatatea timpului intoarcem pulpitele si lasam mai departe la cuptor.
Servim cu garnitura de cartofi naturi sau pireu de cartofi sau de ce nu ,cu o mamaliguta fierbinte.
Pofta Buna !!!

Articol recomandat de bucatareselevesele.blogspot.com