contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui Crocante La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

händelhaxen1
Acesta reteta este luata de pe Blogul:
Pe acesta cale doresc sa m-a adresez
BUCATARULUI de Sterne SmiliesSterne SmiliesSterne SmiliesSterne SmiliesSterne Smilies
si sa-i spun mercipentru delicioasa reteta!!!

INGREDIENTE:
- pulpe de pui(nr.ramine la dorinta pers.)
- faina alba de griu
- 1-2 iaurt (cat. depinde de cite buc. de carne se prepara)
- sare + piper si/sau alte condimente(eu am folost condimente de la Kotany-Louisiana)

- ulei pt. prajit
MOD PREPARARE:
Descriu cum am preparat eu.
Pulpele se preferinta superioare(merge cum doriti) se spala si eventual dezoseaza sau chiar se indeparteaza si de piele, daca se doreste.
Se pun intr-un recipient si se amesteca cu iaurtul si se lasa totul cel putin 2-3 ore in frigider sau chiar peste noapte.
Urmatorul pas, se scot din iaurt , se zvinta cu un servet de bucatarie, dupa care se condimenteaza dupa preferinta si se trec prin faina.
Dupa aceea se prajesc intr-o tigaie in care s-a incins uleiul bine, pe ambele parti.
Se scot si se aseaza intr-o tava de cuptor si se introduc in cuptorul incins la180°C pentru ca 25-30min.
Depinde de marimea buc. de carne si gradul de rumenire dorit.
Se servesc fierbinti cu garnituri dupa preferinta, eventual chiar si cu un mujdei de usturoi, in cazul in care si partenerul/-a este de acord sunflower smiley faces animated gif

TIP:
  • SARE / CONDIMENTE- NU se pun pe carne decit inainte de preparare, deoarece dezhidrateaza.DAR mirodenii, verdetzuri acestea sint de recomandat deoarece aromeaza carnea.
  • ULEIUL/GRASIMEA – trebuie intotdeauna sa fie bine incinse , deoarece cind carnea se aseaza in grasimea/uleiul incins, aceasta prinde imediat o crusta si astfel nu pierde din sucul propriu.
  • Pentru SIGURANTA ca, grasimea/ulieul sint bine incinse, este bine ca, coada unei linguri de lemn sau alt recipient din lemn sa se introduce in grasimea/uleiul incinsa si daca lemnul incepe sa sfiriie/prajeasca de jur imprejur, atunci temperatura este potrivita pt. prajit.
händelhaxen
http://feeds.feedburner.com/blogspot/QiPx

Articol recomandat de leckereien.blogspot.com