contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pulpe De Pui In Sos Caramel Cu Portocala Si Lamaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O reteta care merita incercata. Savurati aromele care se intrepatrund.

Ce iti trebuie pentru 6 portii (poza 1)
- 6 pulpe de pui
- 2 portocale
- 1 lamaie
- 2 linguri de zahar
- 8 catei de usturoi
- 1 bucatica de ghimbir
- sare, piper
- 50 ml ulei
- cartofi (pt. garnitura)

Plan de lucru:
- Stoarcem portocalele si lamaia; punem intr-un bol zeama obtinuta (poza 2). Caramelizam zaharul(poza 3), apoi adaugam zeama de la lamaie si portocala (poza 4) si lasam pe foc pana se dizolva cristalele de zahar.
Spalam pulpele, le asezam intr-un vas termorezistent, condimentam cu sare, piper, ghimbir si usturoi tocat marunt (poza 5). Adaugam peste pulpe 50 ml ulei , apoi sosul caramel (poza 6)
- Lasam la cuptor pentru aproximativ 40-50 minute, pana se rumenesc pulpele pe deasupra (poza 7).
- Ca si garnitura am ales piure de cartofi. (poza 8 ).
Pofta buna!

Timp de preparare: 60 minute
Pret: 3 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
pui in sos caramel si portocala 1 pui in sos caramel si portocala 2 pui in sos caramel si portocala 3 pui in sos caramel si portocala 4 pui in sos caramel si portocala 5 pui in sos caramel si portocala 6 pui in sos caramel si portocala 7 pui in sos caramel si portocala 8


Filed under: A4. Preparate din pui&curcan