contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Raffaello

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

  • 170 g lapte condensat
  • 3 linguri lapte praf
  • 30 g unt
  • 70 g nuca de cocos
  • 30- 35 alune
  • nuca de cocos pentru decor( 3-4 linguri)

PREPARARE:

Amestecam laptele condensat cu
untul moale, laptele praf si
nuca de cocos.
Lasam compozitia obtinuta
la frigider pentru 10-15 minute
sa se intareasca putin.

O luam din frigider,ne udam
mainile cu apa rece si incepem sa
modelam mici bile in mijlocul
carora vom pune cate o aluna.

Le tavalim apoi prin nuca de cocos.

Eu am impartit compozitia in doua.
Din prima am facut raffaello albe
iar in a doua am pus o lingura cu
cacao -   la insistenta copilului :)
si au iesit raffaello cu ciocolata…

Pana in momentul servirii
le pastram la frigider.

Laptele condensat la tub, a fost tot in surpriza mea de la Yvonne!
M-am gandit cum sa-l folosesc mai bine…?
Ana mi-a venit in ajutor cu aceasta reteta !
Bomboanele au iesit foarte bune,cu un gust deosebit, aproape ca cele din comert!



Articol recomandat de a - truedelights.wordpress.com