contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Rapid, Delicios şi Sănătos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am o veste bună pentru cei care iubesc peştele şi fructele de mare. Nu că de pe blogul meu ar fi lipsit reţete cu aceste alimente (cred că ofer cele mai multe reţete cu creveţi din blogosfera culinară românească), dar am acum ocazia să diversific mult reţetele mele culinare şi să vă stârnesc curiozitatea şi pofta de a găti.
Vă pot acum anunţa că am început o colaborare cu compania „RFamily”, unul dintre cei mai buni importatori de peşte, fructe de mare şi produse din peşte de pe piaţa românească. Veţi putea găsi pe acest blog, de acum înainte, multe reţete simple, delicioase şi sănătoase, gătite cu produsele de la „RFamily”: peşte, icre, crustacee, moluşte, gasteropode etc.


Spuneam mai sus că am o veste bună pentru amatorii de peşte şi fructe de mare; vestea este bună şi pentru mine, căci voi avea ocazia să gătesc cu ingrediente deosebite, unele dintre ele chiar în premieră pentru mine. Pe lângă peşte de tot felul, de la mahi-mahi şi John Dory la halibut şi cambulă, pe lângă deja obişnuiţii creveţi, voi găti reţete cu sepii, calmari, caracatiţe, langustine, homari, crabi cu carapace moale, crabi regali, midii şi scoici de tot felul, inclusiv stridii şi celebrele Saint-Jacques, melci şi încă multe altele.

De reţinut că de la „RFamily” se pot cumpăra, de către oricine, atât cantităţi mari, pentru restaurante şi hoteluri, dar şi cantităţi mici, atât cât să găteşti pentru o familie sau doar un cuplu. Firma vă poate oferi nu doar produse congelate, ci şi proaspete.
Ştiu că la noi, mai ales printre persoanele ceva mai mature, există prejudecăţi privind produsele congelate, dar acestea nu au nicio bază. Alimentele congelate sunt de excelentă calitate şi cât se poate de sigure în privinţa igienei şi calităţii; peştele şi fructele de mare se congelează direct pe pescadoare, imediat după captură. Totul este curat, extrem de proaspăt şi igienic ambalat.

Depozitul firmei este în Bucureşti, nu departe de Gara de Nord, pe strada Valea Merilor nr. 34. Pentru cumpărări şi informaţii de orice fel aveţi pe afiş numărul de telefon al d-lui Mircea Radianu.
Puteţi primi prin e-mail, la simpla dvs. cerere, lista de preţuri şi condiţiile de livrare ale produselor, iar blogul meu vă va oferi informaţiile culinare, legate de modul de preparare al acestor ingrediente mai puţin obişnuite la noi, dar care au printre alte calităţi, pe acelea de a se găti rapid, de a fi delicioase şi sănătoase.

Desigur, peştele şi fructele de mare de bună calitate nu sunt tocmai ieftine. Orice am face, un somon, halibut sau tilapia vor fi mai scumpe decât un caras sau crap; la fel creveţii, midiile sau stridiile, crabii şi langustinele. Ştim cu toţii că nu ne vom putea permite să mâncăm astfel de lucruri foarte des. Le putem însă gusta la ocazii speciale şi dorim să plătim pentru ele preţul corect, corespunzător calităţii lor. Am avut şansa să gătesc cu ceea ce oferă „RFamily” şi vă pot încredinţa că tot ceea ce mi-a trecut prin mână a fost de bună calitate şi că îşi merită banii.
Voi analiza, şi de acum înainte, corect şi obiectiv fiecare produs şi voi încerca să vă ofer modalităţi de a le găti cât mai simplu, mai plăcut şi cu rezultate delicioase.